söndag 10 januari 2010

YouTube videos

Det finns massor och åter massor med ganska bra videoklipp på nätet. Det finns rätt många kassa också men vår förhoppning är att de som vi lagt upp längst ner på bloggen skall vara både informativa och roliga. De är ett antal slumpvis valda klipp utmed resvägen och några motorcykelklipp. Vi söker på "music, culture, country och boarder och hoppas att det skall dyka upp bra videos. Det fungerar inte 100% igt och om det skulle dyka upp något opassande så får du ha överseende med det.

När jag började titta så blev jag förvånad hur mycket information det fanns i dessa klipp. Har kollat åtskilliga timmar idag.

Vissa versioner av Firefox web browser...

... verkar ha begränsningar med att visa bilder. Alla andra web browser som vi känner till fungerar felfritt. Vår tanke är att skapa web-sidor där vi land för land lägger ut väl utvalda fotografier med kommentarer. Sättet att skapa sidorna är mycket enkelt och vi kommer nog inte att ändra metoden p.g.a. detta. Felet yttrar sig genom att endast kommentarerna syns. Märker du att det saknas fotografier till kommentarerna så är tipset att prova med Microsoft Explorer.